3700

RAZLIČITIH KRISTALA

160

RAZLIČITIH KOPČI

850

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

1850

KOMADA GOTOVOG NAKITA

SWAROVSKI KRISTALI BY CHAMP DOO

Preduzeće doo CHAMP postoji dve decenije i prvenstvena delatnost jeste veleprodaja srebrnog nakita, dekorativnog kamenja i opreme za obradu, poliranje i izlaganje nakita.

Prvenstveno su artikli iz uvoza Italija, Tajland, Mexiko i to direktno od proizvođača, što znači da imamo najbolje uslove kupovine nakita, a samim tim i najbolje uslove prodaje u koje su se proteklih decenija uverili naši kupci.

Prodajni program nakita podeljen je u tri celine : NAKIT KOJI SE ISKLJUČIVO BAZIRA NA SREBRU ( SREBRNI NAKIT ), NAKIT GDE SE KOMBINUJE SREBRO SA DRAGIM KAMENJEM (NAKIT SA KAMENJEM), KORALIMA, UZGAJANIM BISERIMA I NAKIT SA CIRKONIMA I KRISTALIMA.

Tajlandski, italijanski majstori i dizajneri, potrudili su se da izradom srebrnog nakita predstave ovaj plemenit metal u svom punom sjaju

Swarovski kompanija je poznata širom sveta po proizvodnji kristala izuzetnog kvaliteta, širokog spektra boja i specijalnih efekata.

Na osnovu rezultata ciklusa ocene celukopnog poslovanja, od prestizne kompanije Swarovski uzimajuci u obzir nagrade od privredne komore Vojvodine, Srbije ispunjeni su uslovi kao najbolje organizovana, najbolje snabdevena i najkvalitetnija Veleprodaja srebrnog nakita na nasim prostorima i samim tim kompanija Swarovski sklopila je direktan ugovor o prodaji Swarovski elemenata sa nasom firmom doo Champ.

Kod nas mozete pronaci najraznovrsnije Swarovski elemente kao I najnoviji nakit sa Swarovskim elementima                                                                                                                                                20 GODINA SA VAMA HVALA NA POVERENJU

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Pogledajte ponudu najatraktivnijih proizvoda.

Pratite sve akcije i promocije prijavom na našu email listu.

Prijavi se