3700

RAZLIČITIH KRISTALA

160

RAZLIČITIH KOPČI

850

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

1850

KOMADA GOTOVOG NAKITA

SWAROVSKI KRISTALI BY CHAMP DOO

Preduzeće doo CHAMP postoji dve decenije i prvenstvena delatnost jeste veleprodaja srebrnog nakita, dekorativnog kamenja i opreme za obradu, poliranje i izlaganje nakita.

Prvenstveno su artikli iz uvoza Italija, Tajland, Mexiko i to direktno od proizvođača, što znači da imamo najbolje uslove kupovine nakita, a samim tim i najbolje uslove prodaje u koje su se proteklih decenija uverili naši kupci.

Prodajni program nakita podeljen je u tri celine : NAKIT KOJI SE ISKLJUČIVO BAZIRA NA SREBRU ( SREBRNI NAKIT ), NAKIT GDE SE KOMBINUJE SREBRO SA DRAGIM KAMENJEM (NAKIT SA KAMENJEM), KORALIMA, UZGAJANIM BISERIMA I NAKIT SA CIRKONIMA I KRISTALIMA.

Tajlandski, italijanski majstori i dizajneri, potrudili su se da izradom srebrnog nakita predstave ovaj plemenit metal u svom punom sjaju

Swarovski kompanija je poznata širom sveta po proizvodnji kristala izuzetnog kvaliteta, širokog spektra boja i specijalnih efekata.

Na osnovu rezultata ciklusa ocene celukopnog poslovanja, od prestizne kompanije Swarovski uzimajuci u obzir nagrade od privredne komore Vojvodine, Srbije ispunjeni su uslovi kao najbolje organizovana, najbolje snabdevena i najkvalitetnija Veleprodaja srebrnog nakita na nasim prostorima i samim tim kompanija Swarovski sklopila je direktan ugovor o prodaji Swarovski elemenata sa nasom firmom doo Champ.

Kod nas mozete pronaci najraznovrsnije Swarovski elemente kao I najnoviji nakit sa Swarovskim elementima                                                                                                                                                20 GODINA SA VAMA HVALA NA POVERENJU

 

CHAMP DOO

Ul.Todora Toze Jovanovica 13

21000 Novi Sad

PIB 102726595, Mat.br. 08781095

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Pogledajte ponudu najatraktivnijih proizvoda.

Pratite sve akcije i promocije prijavom na našu email listu.

Prijavi se